🍽️

Bryllupsmenu

God mad er en vigtig del af brylluppet. Find inspiration til menu og drikkevarer.

🍽️

Klassisk 3-retters

400-700 kr/kuvert

Forret, hovedret, dessert. Den traditionelle losning.

Fordele:
  • Elegant og formelt
  • Let at planlægge
  • Velkendt format
🥗

Buffet

350-600 kr/kuvert

Gaester serverer sig selv fra buffet.

Fordele:
  • Mere afslappet
  • Variation i mad
  • Gaester kan vaelge
🍲

Family style

400-650 kr/kuvert

Fade pa bordet som gaester deler.

Fordele:
  • Hyggeligt og socialt
  • God stemning
  • Rustik charme
🌮

Food stations

350-700 kr/kuvert

Forskellige stationer med temaer.

Fordele:
  • Kreativt
  • Gaester gar rundt
  • Mingling

Menuideer

Forret

  • Tartar af okse med kapers og eggeplomme
  • Hummerbisque med creme fraiche
  • Carpaccio af kalv med parmesan
  • Gravad laks med sennepssauce
  • Burrata med tomater og basilikum

Hovedret

  • Oksefilet med bearnaise og ovnkartofler
  • Helstegt kylling med rodfrugter
  • Lammekrone med timian-jus
  • Pocheret pigsvar med hvidvinssauce
  • Vegetar: Svampewellington

Dessert

  • Chokolademousse med baer
  • Citrontaerte med marengs
  • Panna cotta med passionsfrugt
  • Creme brulée
  • Ostebord med tilbehor

Drikkepakker

Basis

200-350 kr/pers

Velkomstdrink, vin til maden, kaffe

Standard

350-500 kr/pers

+ champagne til skalen, ol

Premium

500-800 kr/pers

+ spiritusbar, cocktails

Frit forbrug

600-1.200 kr/pers

Alt inkluderet hele aftenen

Specialkost

Vegetar

Tilbyd altid et vegetar-alternativ

Veganer

Informer catering i god tid

Glutenfri

Ofte let at tilpasse

Allergier

Sporg gaester ved RSVP

Halal/Kosher

Kræver speciallevering

Born

Enklere børnemenu sparker penge

Tidsplan

17:00Velkomstdrink og snacks
18:00Gaester saetter sig - velkomsttale
18:30Forret serveres
19:15Hovedret serveres
20:15Pause - taler og sange
21:00Dessert og kaffe
21:45Bryllupskage
23:00Natmad

Tips til menuvalg

  • • Book smagning hos cateringfirma inden endelig beslutning
  • • Overvej saesonen - friske ingredienser efter arstid
  • • Taenk pa servering - kan venue hande menuvalget?
  • • Informer om specialkost ved RSVP
  • • Natmad er ofte det gaester husker bedst!

Se ogsa: